Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.

Naam, titel

Naam, titel

Sarah Jansen

​​"Ik vond de sessies met Merèl ontzettend fijn. Ik voelde mij direct op mijn gemak en er werd naar mijn verhaal geluisterd en begrepen.
Zij heeft mij handvaten gegeven waar ik zo naar opzoek was. Ze heeft mij zelfvertrouwen gegeven, ervoor gezorgd dat ik milder ben, bewuster geworden van mijn emoties en de kijk naar de wereld veranderd.
Elk bezoekje was een cadeautje voor mijzelf!"

Ronnie & Julia Brinks

"Voor iedereen die even in een dip in hun relatie zit, kan ik Merel van harte aanbevelen. Stoppen met de relatie kan altijd nog.... maar eerst is daar Merel. Ze gaat samen met je het traject in en geeft je handvatten om anders naar jezelf en je relatie te kijken. Merel bedankt." 

Edwin Nieland

"Als je in een rollercoaster van emoties en gedachten zit door een heftige gebeurtenis in je leven en je zoekt een gids die je begeleidt met de levensvragen die je bezig houdt dan is Merel mijn gids geweest door de juiste vragen te stellen en opdrachten op het juiste moment mee te geven om weer een goede koers te varen. Merel heeft mij gezien en gehoord."

Monique de Mare

"Ik had hulp nodig en die heb ik snel en dubbel en dwars gekregen. De vorm, de kennis, de professional, de persoon, de humor, de rust, de spiegel, de empathie, alles klopte. Ik ben fan!"