​​"Ik vond de sessies met Merèl ontzettend fijn. Ik voelde mij direct op mijn gemak en er werd naar mijn verhaal geluisterd en begrepen.
Zij heeft mij handvaten gegeven waar ik zo naar opzoek was. Ze heeft mij zelfvertrouwen gegeven, ervoor gezorgd dat ik milder ben, bewuster geworden van mijn emoties en de kijk naar de wereld veranderd.
Elk bezoekje was een cadeautje voor mijzelf!

Sarah Janssen

 

 

"Merel heeft mij echt geleerd om uit mijn comfortzone te treden. Haar werkwijze met een nuchtere aanpak, verfrissende kijk op hoe wij gevormd zijn in ons leven en met een sterke focus op mijn doelstelling, hielp enorm om in korte tijd, de essentie van mijn leven op te pakken." 

Thomas

 

 

" Merel heeft ons geholpen tijdens een moeilijke periode in onze relatie. Merel is observerend, geeft een luisterend oor en oordeelt niet. Ze geeft advies daar waar nodig en doet rake uitspraken als het gaat om zelfreflectie.

Ze laat je stilstaan bij de emoties die onder de zichtbare problemen liggen. Ze laat je zien dat je niet alleen naar de negatieve kanten moet kijken maar juist naar de positieve kanten."

Chantal en Bas

 

"Als je in een rollercoaster van emoties en gedachten zit door een heftige gebeurtenis in je leven en je zoekt een gids die je begeleidt met de levensvragen die je bezig houdt dan is Merel mijn gids geweest door de juiste vragen te stellen en opdrachten op het juiste moment mee te geven om weer een goede koers te varen. Merel heeft mij gezien en gehoord."

Edwin Nieland

Flowis Bij Psycholoog Merèl - Haaksbergerstraat 67 - 7554 PA Hengelo - 06-41596339 -  merel@flowis.nl